Vejledning til opvarmning af maden
Herunder kan du se en vejledning til, hvordan du opvarmer retterne korrekt.
Kølevakuummaden tilberedes i henhold til Køkkenet Åkandens varmevejledning, som du kan læse herunder.
Det er muligt at låne en mikrobølgeovn hos Åkanden.
Ved ophør i madordningen skal ovnen returneres til køkkenet i rengjort stand. Leveres ovnen ikke tilbage eller misvedligeholdes, vil du blive holdt økonomisk ansvarlig.
Daglig rengøring af ovnen foretages i hjemmet.
Rød kant
Retter med rød kant på etiketten, skal varmes inden maden spises.
Blå kant
Retter med rød kant på etiketten, kan spises direkte fra køleskabet.
Uden farvet kant
Retter uden farve på etikettens kant kan spises direkte fra fryseren.
Inden opvarmningen skal der prikkes hul i filmen.
Mikrobølgeovn
På mikrobølgeovnen finder du en rød og en blå knap. Farverne viser, hvor knappen skal stå under opvarmningen.
En hovedret opvarmes i mikrobølgeovnen i 4 minutter.
Uret drejes til den røde knap.
Benytter du din egen mikroovn, skal retten varmes ved 600 watt.
Efter opvarmning i mikrobølgeovn, bør retten stå og hvile, før den spises.
Almindelig ovn
I almindelig ovn opvarmes en hovedret i 30 minutter ved 120 grader.
For- og efterretter opvarmes i 15 min. ved 120 grader.
Det anbefales ikke, at mad som har været opvarmet gemmes eller fryses!
Når opvarmningen er overstået.....
- Tag maden ud af ovnen og træk filmen af
- Omrør i flydende retter
- Anret retten på en tallerken
Velbekomme!
Det er også muligt at se dokumentet Varmevejledning som en samlet pdf.
Pdf'en er ikke webtilgængelige, udfordres du af den grund med at dit hjælpeværktøj kan gengive dokumentet forståeligt, henvises du i stedet til at benytte teksten ovenfor.