Der arbejdes i køkkenet Åkanden

Køkkenet Åkanden

Vores mad er frisk og følger sæsonen. Vi køber gerne fødevarer hos de lokale producenter. Vores mad dufter godt og smager godt. For os er smag og gode råvarer en hjertesag, og det gode måltid er fremstillet med kærlig hånd. Der laves mad i store gryder, men vi laver mad, som vi gør der hjemme bare i større portioner.

Vi arbejder professionelt med smag og ernæring, og udvikler alle retter sammen i hverdagen over gryderne. Vi tilbyder mange forskellige retter og menuer, som passer til den enkelte borgers behov. Køkkenets personale bringer selv maden ud.

Forskellige borgere har forskellige behov og ønsker, og derfor har alle Køkkenet Åkandens kunder særlige aftaler, der er tilpasset til den enkelte kunde.

Køkkenet Åkanden har mange forskellige kundegrupper og vi leverer bl.a. mad til:  ​

  • Ældrecentre
  • Hjemmeboende borgere
  • Bofællesskaber for handicappede
  • Kantiner
  • Møder og kurser på kommunale arbejdspladser

Se Køkkenet Åkandens tilfredshedsundersøgelse her

Undersøgelsen herover er desværre ikke webtilgængelige pt, vi arbejder på hurtigst at få rettet op på dette. Har du på den baggrund brug for hjælp til gennemgang af filen, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 99 74 25 65 eller E-mail: koekkenet.aakanden@rksk.dk .Vær opmærksom på, at der kan gå op til 10 arbejdsdage, før du hører fra os.